Rate this page فرم پاسخ مزاج شناسی ارسال شد 11https://froshapp.ir/wp-content/plugins/nex-formsfalsemessagehttps://froshapp.ir/wp-admin/admin-ajax.phphttps://froshapp.ir/nmyes1fadeInfadeOut * نام مشترینتیجه مزاجسنجی شماگرم و خشک (صفراوی)تدابیر طب سنتی برای مزاج شماطب سنتی با تقسیم بندی مزاج افراد به ۴ دسته سرد و تر، سرد و خشک، گرم وتر و گرم و خشک یا به اصطلاح بلغمی، سوداوی، دموی یا صفراوی سفارشات منحصر بفردی را برای هر کدام از آنها دارد و افراد با رعایت این نکات میتوانند میزان سلامتی و شادابی خود را بالاتر برده و یک زندگی سالم را تجربه کنند. تدابیر و توصیه ها از هوای تازه و خنک بهره مند شوید، بخصوص در فصل تابستان از هوای پاکیزه و خنک کوهستان بیشتر بهره ببرید. در فصل تابستان، در حمام از آب سرد (نه خیلی سرد) استفاده کنید و فصلهای دیگر از آب ولرم رو به گرم. در رژیم غذایی بیشتر از میوه جات و سبزیجات تازه مناسب مزاج مثل کاهو و اسفناج استفاده کنید. مصرف آب و مایعات را به اندازه ای افزایش دهید که ادرار صبحگاهی از حد رنگ زرد لیمویی پررنگ تر نشود. ۶-۷ ساعت خواب شبانه داشته باشید. از بی خوابی و کم خوابی (کمتر از ۵ ساعت) و دیر وقت خوابیدن دوری کنید. روزهای تابستان یک ساعت چرت پس از ناهار رطوبت کافی به بدن میرساند. در شرایط فشار عصبی، دستور تنفس و تمرینات ذهنی آرام بخش را به کار ببرید. از فعالیت زیاد و ورزش شدید که گرمی و خشکی را افزایش میدهند، پرهیز کنید. فعالیت جسمی و ورزش را در هوای خنک، صبح زود یا شامگاه انجام دهید. هر ۱۲ ساعت بینی را با کمی روغن بادام شیرین طبیعی مرطوب کنید. از هوا، محیط، فعالیت ها و حالات روانی افزایش دهنده گرمی و خشکی پرهیز کنید. از نوشیدن بیش از اندازه چای و قهوه دوری کنید. از عصبانیت، هیجانات روانی و زیاد حرف زدن بپرهیزید. مصرف غذاهای گرم و خشک را به خصوص در هوای گرم کاهش دهید.استعداد بیماری هااضطراب و تنش فکری میگرن وزوز گوش تپش قلب اسهال خونی هپاتیت زردی لکه بینی و افزایش خونریزی هنگام پریود انزال زودرس تلخی دهان سرفه خشک بیخوابی سوزش ادرار بدون علت لاغری شدیدخوراکی های ناسازگارسرخ کردنی ها شیرینی ها غذای چرب قند و شکر ادویه تند گوشت زیاد تخم مرغ غذای ساندویچی غذای فریز و زودپز شده آش رشته ماکارونی نوشابه پیاز وسیرخوراکی های سازگارغذاهای ترش، خنک و مرطوب آلو بخار، انار، هلو خوراک قارچ کدو تنبل، نارگیل، اسفناج، کاهو عدس، لیمو عمانی، پیاز، چغندر، سیر، موسیر پونه، تره، شبدر گوشت خروس و گاو اسپند چای و عسل دارچین، زعفران، زیره، گلپر بادام ها، پسته انار ترش شربت خاکشیر، بارهنگ، تخم ریحان، اسپرزه ترشی طبیعی (شاتوت، زرشک، لیمو ترش، آب نارنج) مرکبات سوپ جو روغن زیتون میوه و سبزی ها ماست چکیده ترب ها، شلغم، هویج، توت ها، خیار، تربچه انگور ترش سیب گیلاس کنجدارتباط با مشاور از طریق واتساپ